Dry aged av storfe

 Påskeferien er over, og vi kickstarter våren med nye produkter på lager.

Vi har fått inn et flott parti dry aged storfe fra UniKa. Dry aged baserer seg på en gammel tradisjonsrik teknikk uten bruk av emballasje. Denne modningsprosessen gir kjøttet en ekstra umami smak, i tillegg til bedre overflate farge ved steking. Dette produktet er perfekt for deg som setter pris på et godt håndverk og ønsker å gi kundene dine det lille ekstra.


Kommer våren 2017!

Krosby AS skal være den foretrukne kvalitetsleverandøren for alle. Vi ønsker å følge trendene i samfunnet, og tilrettelegger for økt produktutvikling innen økologiske-, halal-, og veganske produkter. På denne måten kan vi enklere tilby deg og dine gjester smakfulle råvarer uten tilsetningsstoffer og allergener.

Våren 2017 kommer vår egenproduserte veganske burger, laget uten soya eller gluten. Vi ønsker å tilby dine veganske gjester et fullverdig måltid laget av gode råvarer. I stil med selskapets bbq-ånd lukter burgeren ekte grill, og får en fin brun stekeskorpe.

Ønsker du hjelp til lage veganske dressinger og dipper? Ta kontakt med vår produktutvikler Jeanette Krosby (92 22 93 24) for en faglig samtale om veganske produkter du enkelt kan tilberede på ditt kjøkken.

Åpningstider i påsken

Man-ons: kl.05.00-16.00
Tor-fre: stengt
Lør: Utkjøring av varer fra kl.09.30.
(NB! Bestilling må være inne før 08.00.
Kun lagerførte varer)